Tule kanssamme rakentamaan kestäviä tulevaisuuden rakennusratkaisuja

Laskentainsinööri

Tuntuuko sinusta siltä, että haluaisit ottaa työurallasi uuden askeleen? Jos sinulla on kokemusta rakennusalalta tai haluat työmaalta siirtyä projektilaskennan tehtäviin, tämä on tilaisuutesi.

Rakentamisessa puu ei ole koskaan ollut niin suosittua kuin tänään. Puun ainutlaatuisuus materiaalina ja kestävän kehityksen tavoitteet tekevät puusta kiinnostavan rakennusmateriaalin myös tulevaisuudessa. 

Me haluamme tarjota asiakkaillemme parhaimmat puurakentamisen tuotteet sekä ratkaisut ja tässä tarvitsemme sinun apuasi. 

Tarkemmin tehtävästäsi
Sinun tehtäväsi on vastata tarjouslaskennasta kattoristikko- ja elementtirakentamisen kohteisiimme. Teet sisäisesti tiivistä yhteistyötä myynnin, projektinjohdon, tuotannon ja hankinnan kanssa pitäen langat käsissäsi projektien edetessä. Työssäsi saatat joutua ottamaan kantaa myös mahdollisiin reklamaatioihin – tosin yksin et näissä ole, vaan hoidamme asiat aina tiimityönä.

Teet tarjouslaskennan ohella aktiivisesti yhteistyötä asiakkaittemme kanssa neuvoen ja tukien heitä yhteistyöprojekteissamme sekä luoden heille lisäarvoa ainutlaatuista puurakentamisen tietotaitoamme hyödyntäen. Työsi sisältää tarpeen mukaan myös työmaakäyntejä.

Varsinainen toimipisteesi sijaitsee tuotantolaitoksemme yhteydessä Vierumäellä. Vaikka työsi on itsenäistä, et ole yksin. Lupaamme, että saat työkavereidesi ja esihenkilösi vankkumattoman tuen työssäsi onnistumiselle. Työskentelemme hybridimallissa, joten osittainen etätyö on tehtävässä mahdollista.

Tästä se lähtee
Homma polkaistaan käyntiin sillä, että saat hyvän perehdytyksen työhösi – välineisiin, järjestelmiin sekä tuotteisiin ja palveluihimme. Emme oleta, että kaiken osaat heti alkuun. Varmistamme yhdessä, että starttisi on sujuva. Tutustutamme sinut asiakkaisiin, työtapoihin ja olemme matkassasi sen ajan, mitä tarvii. Syvään päätyyn et kylmiltään sukella.

Työssä onnistuminen
Uskomme, että sinulla tulee olemaan hyvät eväät laskentatyössäsi menestymiseen omaamasi rakennustyömaan prosessien ymmärryksen ja rakennuspiirrustusten lukutaidon kautta. Myös Vertex -ohjelman ja rakennuspuutuotteiden tuntemus auttavat sinua pitkälle Saatat jopa tuntea entuudestaan alamme sopimuskäytänteitä, kuten RYHT 2000 tai YSE 1998.

Osaamisemme ja tarjoamamme projektit ovat markkinassa tunnustettuja. Vaikka hinta on alallamme iso tekijä, sitä tärkeämpää on asiakassuhteiden luottamuksen rakentaminen, johon myös sinä panostat työssäsi luotettavien tarjous- ja määrälaskelmien myötä.

Työtäsi edistävät toimivat järjestelmämme ja työkalumme – ruutuvihkoja ja lyijykynää harvemmin tarvitset. Sinulla on myös aina apunasi työkaverit, joilta voit kysyä, jos jotain et tiedä tai tarvitset apua.

Meillä on tarjota rakennusliikkeille puurakentamiseen tehokkaita ja toimivia ratkaisuja, joista he ovat kiinnostuneita. Kattoristikoista kaikenkokoisiin asuntorakennuksiin pientaloista kerrostaloihin, hoiva- ja koulurakennuksiin tai varasto- ja liiketilarakennuksiin – kaikki hoituu.

Kenelle tämä työ sopii?
Ei ole olemassa yhtä muottia, mistä syntyisi meille hyvä laskentainsinööri ja mukava työkaveri. Aikaisempi työkokemuksesi voi olla jo tarjous- ja määrälaskennan parista tai vaikkapa työmaalta. Haluat pysytellä rakentamisen parissa, mutta uudesta kulmasta tätä katsoen. Eduksi työssäsi voisi olla puutekniikan tai rakennusalan koulutus.

Osaat priorisoida asioitasi kiireellisyysjärjestykseen ja jaksat kiinnittää huolen yksityiskohtiin myös aikapaineen alla. Tunnistat kehityskohteita ja haluat kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Tartut toimeen ja teet sen minkä lupaat.

Työtehtävät sijoittuvat alkuvaiheessa Oiva Wood Solutions Oy:n yhteyteen, mutta osaamisesi karttuessa ja toimintatapojemme tullessa tutuiksi sekä omien mielenkiintojesi myötä työtehtäviäsi on mahdollista laajentaa Puumerkki Groupin sisällä.

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla etsimämme työkaveri?
Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, voit hakea työkaveriksemme oheisen linkin kautta 20.12.2022 mennessä, HAE PAIKKAA!

Käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, palkkaukseen tai meillä työskentelyyn liittyen, tuleva esihenkilösi Joni juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat parhaiten sähköpostitse joni.kimonen@oivawood.com. Voit myös soittaa Jonille numeroon 040 167 7712. Tavoitat Jonin työpäivän jälkeenkin klo 18 asti, jos et työaikana pysty pirauttamaan.

 

Puumerkki konserni on puurakentamisen tuotteiden ja palvelujen asiantuntija. Puumerkki konsernin muodostaa Puumerkki Oy, Virossa toimiva Puumerkki AS ja Latviassa toimiva Puumerkki SIA sekä puurakentamisen asiantuntijakumppani Oiva Wood Solutions Oy. Olemme kansainvälinen toimija, joka palvelee rakennusliikkeitä, jälleenmyyjiä ja teollisuutta Suomessa sekä Baltian alueella. Konsernimme työllistää yhteensä noin 230 henkilöä, joista Suomessa työskentelee noin 190 henkilöä.

Me Puumerkillä välitämme ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnista. Kehitämme ja tarjoamme kestäviä tuoteratkaisuja turvallisten elinympäristöjen luomiseen – suurin osa tuotteistamme päätyykin osaksi jonkun ihmisen kotia. Tutustu tarkemmin https://www.puumerkki.fi/ ja https://oivawood.com/.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Vaikka juuri nyt ei olisikaan avoinna sinua kiinnostavaa työtehtävää, niin huomioimme hakemuksesi sopivan paikan avautuessa.

Meillä työskentelet esimerkiksi erilaisissa tuotannon työtehtävissä, myynnissä, suunnittelussa tai projektien hallinnassa. Mikäli työskentely Oiva Woodissa kiinnostaa sinua, kerro hieman itsestäsi ja osaamisestasi sekä jätä meille avoin hakemus.

Voit lähettää hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Jätä avoin hakemus

Oiva Wood Solutions Oy

Urajärventie 125, 19110 Vierumäki

02074 50600

Laskutustiedot