Tule kanssamme rakentamaan kestäviä tulevaisuuden rakennusratkaisuja


Business Controller Puumerkki-konserniin

Nykyisen Business Controllerimme siirtyessä konsernimme sisällä uusiin tehtäviin, etsimme taloustiimiimme Business Controlleria vastaamaan Oiva Wood Solutions Oy:n raportoinnin, sisäisen laskennan, kannattavuuslaskennan, ennusteiden, BI-raportoinnin ja talouden prosessien kehittämisessä. Business Controllerina olet avainroolissa tiedon tuottajana, tuet liiketoimintajohtoa ja mahdollistat tiedolla johtamisen. Näkemykselläsi ja kädenjäljelläsi on aidosti merkitystä.

Oiva Woodin tuotanto ja toimisto sijaitsevat Vierumäellä, mutta hybridityöskentely mahdollistaa osittaisen etätyön.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi KTM tai tradenomi. Suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Odotamme sinulta osaamista liiketoiminnan lainalaisuuksista, liiketoimintaprosessien kehittämisestä, suorituskyvyn mittaamisesta ja kirjanpidosta sekä sujuvaa Excelin hallintaa. Power BI- ja muu data-analyytiikka osaaminen ovat tehtävässä selkeä etu. Henkilönä olet ratkaisuhakuinen, tartut rohkeasti myös sinulle uusiin asioihin ja pyrit hahmottamaan kokonaisuuden syy-seuraussuhteineen. Olet kehittämishaluinen niin oman osaamisesi kuin prosessien suhteen, joiden parissa työskentelet.

Henkilöstötutkimuksemme mukaan Puumerkissä positiivisinta ovat muun muassa hyvä työyhteisö ja työilmapiiri, ammattitaitoiset ja kannustavat työkaverit, monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät sekä onnistumiset ja asiakkaan palaute. Meillä henkilöstöetuina saat mm. lounas- ja virikesetelit, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä kuulut koko henkilöstölle suunnatun vuosibonusohjelman piiriin.

Jos haluat tietää lisää työstä, työyhteisöstä tai Puumerkistä, ota yhteyttä talousjohtaja Mikko Patteri, mikko.patteri@puumerkki.com tai Business Controller Hannu Pietarinen, hannu.pietarinen@puumerkki.com.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.6.2022.
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ab8a118b

Huomaa, että aloitamme sopivien hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.


Me Puumerkillä välitämme ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnista. Kehitämme ja tarjoamme kestäviä tuoteratkaisuja turvallisten elinympäristöjen luomiseen – suurin osa tuotteistamme päätyykin osaksi jonkun ihmisen kotia. Tutustu tarkemmin
https://www.puumerkki.fi/

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vaikka juuri nyt ei olisikaan avointa työpaikkaa, niin huomioimme hakemuksesi sopivan paikan avautuessa.

Meillä työskentelet esimerkiksi erilaisissa tuotannon työtehtävissä, myynnissä, suunnittelussa tai projektien hallinnassa. Mikäli työskentely Oiva Woodissa kiinnostaa sinua, kerro hieman itsestäsi ja osaamisestasi sekä jätä meille avoin hakemus.

Voit lähettää hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?3cdae8ca

 

 

 

Oiva Wood Solutions Oy

Urajärventie 125, 19110 Vierumäki

02074 50600

Laskutustiedot