Tuotannon työnjohtaja

Etsimme Vierumäen tehtaallemme työnjohtajaa vastaamaan puuelementtien ja kattoristikoiden tuotantoprosessien johtamisesta, henkilöstöstä sekä työturvallisuudesta.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja kehityshaluinen. Olet työhösi sitoutuva ammattilainen, jolla on soveltuva tekninen koulutus, kuten rakennusinsinöörin tai puuinsinöörin koulutus tai vastaavat tiedot. Voit olla myös opintojasi viimeistelevä ja uraasi aloitteleva tuleva ammattilainen. Työkokemus elementtituotannosta katsotaan eduksi. Työturvallisuusasiat ovat etusijalla työssäsi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kehittyvässä työympäristössä, jossa työn tekeminen on kiinnostavaa. Työtä tehdään innokkaassa usean työnjohtajan tiimissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Massinen puh. 040 553 4266.

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoive oheisella linkillä 31.1.2021 mennessä

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ccf73dbb

Työntekijöitä elementtituotantoon

Haemme Vierumäen tehtaallemme taloteollisuuden elementtityöntekijöitä.

Tarjoamme määräaikaisia tehtäviä useammalle henkilölle, tehtävät ovat tuotannon työtehtäviä. Työntekijältä vaaditaan valmiutta tehdä 2-vuorotyötä.

Tuotannossa tulet työskentelemään esimerkiksi seinäelementti-, laatta- ja kattoristikkotuotannossa. Tuotannon työtehtävissä edellytetään erityisesti hyvää työasennetta ja -motivaatiota. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä tiimissä. Aikaisempi rakennuspuolen työkokemus tai koulutus katsotaan eduksi. Työturvallisuusmääräykset edellyttävät, että olet vähintään 18-vuotias. Työ on fyysistä rakennusalan työtä.

Tarjoamme työtä mukavassa työporukassa. Kaikkiin työtehtäviin järjestetään työnopastus ja perehdytys. Yrityksemme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Jarno Matilainen puh. 040 752 0541 tai tuotantopäällikkö Lauri Massinen puh. 040 553 4266.

Lähetä hakemus oheisen linkin kautta 26.1.2021 mennessä. Toimithan kuitenkin pian, koska haastattelut aloitetaan heti ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.


https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?2687eb03

Oiva Wood Solutions Oy

Urajärventie 125, 19110 Vierumäki

02074 50600

Laskutustiedot