Tule kanssamme rakentamaan kestäviä tulevaisuuden rakennusratkaisuja Oiva Wood Solutionsille

Etsimme sinua, joka haluat tehdä käsilläsi töitä, erilaiset työkalut eivät ole aivan tuntemattomia ja naulapyssykään ei kuulosta liian vaaralliselta laitteelta. Hyvällä työasenteella ja oma-aloitteisuudella pääset jo pitkälle ja me opastamme sinut kyllä kaikkiin työtehtäviin. Toki arvostamme, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta rakennusalasta tai sinulla on alan koulutus.

Tule mukaan mukavaan ja ammattitaitoiseen työporukkaamme! Liiketoimintamme vahvan kasvun myötä meillä on tarvetta useammalle henkilölle vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin. Tuotannossamme tulet työskentelemään esimerkiksi seinäelementti-, laatta- ja kattoristikkotuotannossa osana tiimiä. Toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus tehdä myös 2-vuorotyötä tarvittaessa.

Palkan kylkeen tarjoamme muun muassa virikesetelit liikunta- ja kulttuuririentoihin vapaavalintaisesti käytettäväksi, työterveyshuollon palvelut sairaanhoidolla – osittain omissa toimitiloissamme kätevästi saatavilla, sekä ajoittain työporukan kesken pidettäviä kevyempiä tiimiaktiviteetteja. Jos olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi tulevaisuudessa, tuemme henkilöstön sisäisiä siirtymisiä tehtävistä toiseen koko konsernin laajuisesti.

Jos haluat tietää lisää työstä, työyhteisöstä tai Oivasta, soita joko työnjohtaja Jarno Matilainen puh. 040 758 0541 tai työpäällikkö Timo Kämppi puh. 040 158 1843.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 6.12.2021. Toimithan kuitenkin pian, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.


https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bc7d7be4

Oiva Wood Solutions Oy

Urajärventie 125, 19110 Vierumäki

02074 50600

Laskutustiedot