Keitä me olemme?

Täällä syntyvät rakentamisen oivalluksemme!

 

Puumerkki Groupiin kuuluva Oiva Wood Solutions syntyi kesällä 2019. Vaikka nimi on uusi, meillä on vankka kokemus, vahva osaaminen ja kestävä näkemys tulevaisuuden puurakentamisesta. Näistä työstämme asiakkaillemme onnistumisia kaikkiin tarpeisiin – aina hankesuunnittelusta tuoteosatoimituksiin.

Oivalluksillamme edistämme ekologista ja kestävää suomalaista puurakentamista, johon tuomme kilpailukykyisiä ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Ratkaisuillamme haluamme kehittää koko puurakentamisen alaa.

OIVALLISTA KOKEMUSTA

Tuotantomme perustuu aina asiakaslähtöisesti tuotteistettuihin rakenteisiin, joiden ominaisuudet ja käyttöratkaisut on varmennettu kokein ja mittauksin.

Meillä on kokemus yli 2500:ttä asuntoa vastaavan puuelementtimäärän toimittamisesta kerrostaloihin, loftrakennuksiin, rivitaloihin ja hoivakoteihin, jotka ovat meille tyypillisiä rakennuskohteita. Tyyppikerrostalomme ja lisäkerrosratkaisumme soveltuvat hyvin myös lisä- ja täydennysrakentamiseen.

Oiva Wood Solutions Oy ja Puumerkki Group ovat osa kansainvälistä sijoitusyhtiötä Mimir Invest AB:tä.

RAKENNUKSIA, JOISSA ON HYVÄ OLLA

Me Oiva Wood Solutionissa haluamme rakentaa kestäviä ratkaisuja. Meille ne tarkoittavat monia pieniä ja suuria oivalluksia, joilla edistetään kokonaisvaltaista vastuullisuutta, ekologisuutta ja aikaa kestävää laatua. Niistä syntyy rakennuksia, joissa on hyvä olla.

Ekologisuutta on esimerkiksi se, että rakennamme puusta, joka on orgaaninen, hiiltä sitova ja kierrätettävä materiaali. Myös rakennustavalla on väliä, kun etsitään mahdollisimman energiataloudellisia ja turvallisia ratkaisuja. Ekologisuutta on myös se, että meillä syntyvä raaka-aineiden hukka kiertää takaisin valmistajille uusien tuotteiden raaka-aineeksi.
Puurakentamisen hiilijalanjälki on siis pieni.

Valmistamalla rakennuselementit kuivissa olosuhteissa tehtailla säästetään energiaa rakennustyömailla ja vältytään muun muassa kosteusvaurioiden riskiltä. Näin varmistetaan, että rakennuksesta syntyy terve ja aikaa hyvin kestävä. Siten säästetään myös aikaa ja rahaa.

Tehdasvalmisteisella puurakentamisella on myös sosiaalisesti vastuullisia vaikutuksia. Sillä edistetään alueellista tasa-arvoa pitämällä työtä kasvukeskusten ulkopuolella. Ja kun raaka-aine tulee suomalaisista metsistä, tuetaan suomalaista osaamista. Siitä on hyvä rakentaa uusia oivalluksia.