Kattoristikoiden tarjouspyyntö

Kattoristikoita käytetään omakotitalojen, rivi- ja kerrostalojen, varastorakennusten, navettojen ym. rakennusten kantavana yläpohjarakenteena. Oiva Wood Solutions Oy:n kattotuolit valmistetaan ympäristöministeriön hyväksymän laadunvalvonnan alaisena, ja ne ovat CE-merkittyjä.

Kattoristikoissa käytetään höylättyä ja lujuuslajiteltua kuusta, joka on kuivattu 20 %:n kosteuteen. Naulalevyt ovat kuumasinkittyä rakenneterästä. Kattoristikot voidaan toimittaa myös P1- ja P2-paloluokan rakennuksiin. Ristikkotoimitus sisältää automaattisesti NR-rakennekuvat ja lujuuslaskelmat, lisäksi mukana toimitetaan NR-rakenteiden asennus- ja käsittelyohjeet.

TOIMITUS JA LISÄVARUSTEET

Kattotuolit toimitetaan sovittuna ajankohtana asianmukaisilla kuorma-autoilla suoraan rakennuspaikalle tai muuhun ostajan osoittamaan paikkaan, johon on kulkumahdollisuus puoliperävaunullisella rekalla. Auto on varustettu nosturilla. Maksimi purkuetäisyys on noin 10 metriä kuljetusautosta. Kattoristikkotilauksen yhteydessä on mahdollista tilata kulmaraudat nauloineen, tuulenohjainpahvit ja aluskate, jotka toimitetaan ristikoitten mukana työmaalle.

KATTORISTIKOIDEN TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää kattoristikosta tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella ja ladata valmiit kattoristikkokaaviot lomakkeen liitteeksi. Voit myös lähettää tarjouspyyntösi ja kattoristikkokaaviot osoitteeseen kattoristikko@oivawood.com.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


  Mikäli sinulla ei ole valmista kattoristikkokaaviota, täytä seuraavat kentät

  Kattoristikko

  Harjaristikko

  Vaarnapalkkiristikko

  Saksiristikko

  Pulpettiristikko

  Palkkiristikko

  Kehäristikko

  Käyttöullakkoristikko (vinoseinäinen)

  Käyttöullakkoristikko (suoraseinäinen)

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme mukaisen henkilötietojen käsittelyn.

  Ohjeita kattoristikon mittaukseen

  Alapaarre (mm)
  Kantavan rungon ulkomitta

  Kattokaltevuus
  Ilmoitetaan suhdelukuna tai asteina

  Tukikorkeus (mm)
  Mitta kattoristikon alapaarteen alanurkasta pystysuoraan ylöspäin yläpaarteen yläpintaan asti.

  K-jako (mm)
  Kattoristikon k-jako eli kuormitusleveys kertoo, miten tiheästi kattoristikot asennetaan katolle ja samalla sen, kuinka leveältä alueelta yhtä kattoristikkoa kuormitetaan. Asuinrakennuksissa käytetään yleensä 900 mm jakoa, muissa rakennuksissa voidaan käyttää myös 1200 mm jakoa.